Luba Uitzendbureau

Schuurmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als schuurmedewerker bij dit bedrijf stuur jij de huidige medewerker en uitzendkrachten aan. Naast het aansturen zul jij ook meewerken in de schuur. Dit bloembollenbedrijf heeft veel verschillende bollen die zij verkopen. Deze zijn opgeslagen in het magazijn. Door middel van een paklijst ga jij alle bollen pakken en verzamelen. Vervolgens, als je deze producten hebt verzameld, zorg je dat ze naar de verpakafdeling worden gebracht. Hier gaan de bollen door een machine en worden ze verzendklaar gemaakt. In het orderpick gedeelte en bij de inpakafdeling zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Naast de eigen krachten van dit bedrijf huren zij ook Poolse uitzendkrachten in. Jij zorgt voor een goede onderlinge sfeer en dat alle orders die dag de deur uit zijn.

Dit bedrijf heeft in de zomerperiode haar piek, hierdoor is van belang dat je de gehele periode van juli tot en met september niet op vakantie gaat. Daarnaast begin je om 07:00 s 'morgens en kan het voorkomen dat je wel is overwerkt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een sfeervol en gezellig bloembollenbedrijf in De Bollenstreek. Een ervaren maar jong team zorgt er elke dag voor dat de bloembollen bij de klanten terecht komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau