DHL Nederland

Stage Interne Communicatie

Details van de functie

Logo

Bij DHL Global Forwarding maken we samen met meer dan 500 collega's internationale luchtvracht-en zeevrachttransport en douane activiteiten voor onze klanten mogelijk, join our DGF Community als Stagaire!

Jouw stage

Als stagiair Interne Communicatie ga je aan de slag bij DHL Global Forwarding (DGF) om de huidige interne communicatie verder te professionaliseren. Jij en je manager zullen samen werken aan het optimaliseren van de huidige kanalen, je hebt hierin veel vrijheid en ruimte om je creativiteit toe te passen. Daarin sta je vrij om je eigen stage opdrachten uit te voeren. Dit is een meewerkstage.

Dit is DHL Global Forwarding

DHL is wereldwijd het toonaangevende merk in logistiek. De divisies van DHL bieden klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commerce- en fulfillmentdiensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en supply chain management. DHL Global Forwarding is d specialist in snel en flexibel vervoer van goederen en koopwaar tussen alle continenten en is marktleider in lucht- en zeetransport . We leveren niet alleen internationale logistieke totaaloplossingen, maar spelen met ons GoGreen-productassortiment ook een actieve rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Wat ga je doen?
  • Het verder inrichten, content bedenken en opmaken voor het DGF NL intranet, ook wel Smart Connect (zowel via website en als app)
  • Het ondersteunen en opmaken van interne mail die gelinkt wordt aan Smart Connect
  • Het opmaken en creren van content voor narrow casting voor alle DGF NL vestigingen
  • Het inrichten van Sharepoint zodanig dat dit gebruikt kan worden voor het leadership team
  • Het plannen en mee organiseren van verschillende initiatieven zoals een online pub quiz of een interne poolcompetitie

Wat bieden wij jou?
  • De stageplek is per direct beschikbaar. Dit is een meewerkstage.
  • Je werkt op het kantooradres in Ridderkerk. In overleg is een dag thuiswerken mogelijk.
  • Je krijgt een stagevergoeding van EUR500,- per maand.
  • Je maakt kennis en leert de verschillende digitale communicatiemiddelen binnen ons bedrijf kennen.

Wat vragen wij van jou?

Je volgt de opleiding HBO Communicatie. Je bent proactief, nieuwsgierig en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent creatief en je vindt het leuk om content te verzinnen. Uiteraard ben je communicatief sterk en werk je graag in teamverband.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Dan ontvangen we graag middels de sollicitatie button je CV met persoonlijke motivatie. Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kan je contact opnemen met Adriana Asboth, Recruiter via [stuur een e-mail]

Onderdeel van de werving- en selectieprocedure is een pre employment screening. Deze screening wordt uitgevoerd door International Security Partners BV.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland