Luba Uitzendbureau

Operator Extrusie

  • Vacature
  • Noord-Holland
Andijk
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Het gaat hier om een zeer compact bedrijf waarin jij echt het verschil kan maken. Jij bedient en bouwt de extrusie om. Jij bent eigenhandig verantwoordelijk voor het maken van een goed product. Het bedrijf zit in een markt die momenteel flink opkomt dus hier zal zeker groei plaatsvinden. Er is nu gestart in een loods waarna op een gegeven moment overgestapt zal worden naar een grotere locatie (in dezelfde omgeving). Jij bent tevens verantwoordelijk voor het aansturen van de (voor nu nog) part time productiemedewerker. Daarnaast krijg je een volledig inwerktraject en ondersteuning van een technicus die de machine door en door kent!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is redelijk uniek in Nederland en maakt kunststof gevelbekleding en vlonderdelen. Dit doen ze door gebruik te maken van deels biologische grondstoffen. De materialen hebben een levensduur van 30 tot 50 jaar waarna ze weer hergebruikt kunnen worden! Een echt circulair proces dus! Het gaat om een voor nu nog klein onderneming maar de orders stromen binnen waardoor er versterking nodig is. Dat kan ook niet anders met zo'n mooi en toekomstbestendig product.
Dit is een unieke kans die je niet vaak tegenkomt. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau