Luba Uitzendbureau

Loodsmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Rozenburg
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een leuke vervoerder dichtbij Schiphol zoeken wij hulp in de loods/magazijn. Dagelijks komt er handel binnen wat in de middag direct mee moet op de vlucht. Al deze handel moet bij binnenkomst worden gecontroleerd op schade. zoals scheuren aan de zijkanten, gaten of tape wat los is geraakt. Dit tape je allemaal weer vast. Ook moeten de dozen van handel worden voorzien en gecontroleerd worden op de juiste etiketten. Etiketten over gevaarlijke stoffen moeten aan de buitenkant van de pallet anders mag het niet mee het vliegtuig in. In het kort zorg jij ervoor dat alle binnenkomende handel met de luchtvracht mee mag diezelfde dag nog!

De baan is flexibel in te delen. Op dit moment is jouw nieuwe werkgever enorm geholpen als je 32 uur in de week kan werken. Kan je 16 uur? Geen probleem. Dan zijn de maandagen en vrijdagen de belangrijkste dagen. Er zijn verschillende diensten beschikbaar. Het is mogelijk om van 12:00 tot 16:00 uur te werken en het is mogelijk om van 10:00 tot 18:00 te gaan werken. Ben jij beschikbaar op andere tijden? Laat het dan gerust weten in je sollicitatie.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever verzorgt het volledige transport voor diverse klanten. Denk hierbij aan het opbouwen, afbreken en splitsen van ladingen tot afhandeling van douaneformaliteiten en transport. Al ruim 31 jaar leveren ze transportoplossingen voor vracht. Met een uitgebreid wagenpark en de belangrijkste veiligheids- en kwaliteitscertificaten in bezit kunnen ze elke logistieke opdracht aan. Het team op locatie bestaat uit 30 man, waarvan er 3 op dit moment in de loods werkzaam zijn. zij kunnen dus wel wat hulp gebruiken! Een groeiend bedrijf in de dynamische omgeving van Schiphol, waar persoonlijke groei mogelijk is. Daarnaast heb je bij dit bedrijf echt uitzicht op een baan in vaste dienst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau