Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle werkzaamheden van inkomende en uitgaande goederen van interne of externe klanten. Daarnaast ga je bestelde goederen controleren en registreren, zorgdragen voor de handeling van retour goederen en het verzorgen van retourzendingen. Ook ga je controles uitvoeren op uitgaande goederen, beheer je de grijpvoorraad, assisteer je de productie bij alle voorkomende werkzaamheden, het lopen en registreren van de orderpicklijst, verricht je de voorbereidingen en de daadwerkelijke werkzaamheden voor de jaarlijkse inventarisatie en het laden van auto's, aanhangwagen en containers van projecten. Je vindt het geen probleem om op te ruimen, te vegen en de beurs spullen klaar te zetten.

Kortom een uitdagende baan met verschillende werkzaamheden en genoeg te doen!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever voorziet campings, bungalows, havens en beroepsvaart van volledige infra, technische producten en moderne software. Daarnaast kunnen zij ook voorzien in de toegangstechniek. Met een breed assortiment aan technische producten, diensten en met innoverende ideeŽn gaan zij voor realisatie van een volledig concept.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau