Luba Uitzendbureau

Junior Inkoper

  • Vacature
  • Noord-Holland
Purmerend
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor jouw toekomstige werkgeven zoeken we namelijk een operatie inkoper die zich het vak eigen gaat maken. Samen met de strategisch inkoper zorg jij voor het hele proces.

Hierbij is het belangrijk dat de band met verschillende relaties en partners opbouwt en sterk houd. Je hebt veelvuldig contact met een vaste kern van internationale leveranciers in Europa en soms daarbuiten. Daarnaast ben je ook bezig met het vinden van nieuwe partners om mee samen te werken. Je bent gedreven en ziet commerciŽle kansen. Je haalt het beste uit contracten en hebt een scherpe blik voor strategische inkooptaken je stelt de juiste prioriteiten op administratief en logistiek gebied. Samen met de strategisch inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoopstrategie voor het bedrijf, de snelgroeiende organisatie.

Natuurlijk ben je bezig met het continu verbeteren van processen en professionalisering van de afdeling inkoop.

Wat wij bieden

  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • Een marktconform salaris en pensioen regeling
  • Goede secundaire arbeidsomstandigheden
  • Jaarlijks budget voor persoonlijk ontwikkeling
  • Werken binnen een gemotiveerd en sociaal team waarbij feestjes en gezelligheid belangrijk is

Wat wij vragen

  • Een afgeronde HBO studie commerciŽle economie, supply chain, procurement, WTB of IBMS
  • Inkoop of commerciŽle ervaring
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier van producten en diensten in de spoorwegbranche. Gevestigd in Purmerend is dit bedrijf groeiend. De enthousiaste medewerkers en jouw toekomstige collega's zijn enthousiast en gemotiveerd. De bedrijfscultuur valt te omschrijven als informeel waarbij er hard gewerkt word maar er ook zeker ruimte is voor een praatje en grapje met elkaar. Ook worden er veel uitjes georganiseerd met het team om de band warm te houden met elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau