Luba Uitzendbureau

Medewerker werkplaats

Details van de functie

Logo Over de functie

Dagelijks start de dag om 07:00 uur. Als medewerker werkplaats zijn jouw hoofdtaken; aluminium profielen zagen, allround expeditie werkzaamheden, voorraadbeheer en productiewerkzaamheden. Aan de hand van de takenlijst zoek je het materiaal bij elkaar en begin je met het verwerken van de orders. De aluminium profielen zijn gemiddeld 5,5m lang en worden in de werkplaats op de juiste maat gezaagd. Zodra de order is afgewerkt breng je deze naar het volgende werkstation waar jij of jouw collega?s zorgen voor de verdere afwerking. Als medewerker werkplaats ben je allround inzetbaar en ga je ook expeditie werkzaamheden uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld het lossen van de materialen zijn met behulp van een ept, een hef- of reachtruck.

Je zorgt daarnaast dat jouw werkplek altijd opgeruimd is. De materialen die zijn verbruikt hou jij bij en als materialen op zijn dan geef je dit door aan de chef van de werkplaats.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een moderne organisatie. Met ons team produceren en monteren zij kwalitatief hoogwaardige scheidingswanden en systeemwanden. De wanden worden gebruikt voor werkruimtes of wanneer een grote ruimte in meerdere open of gesloten ruimtes ingedeeld moet worden.

De werksfeer is open, gezellig en informeel. Zo worden er meerdere keren per jaar personeelsuitjes georganiseerd. Begin augustus 2020 hebben zij een gloednieuw bedrijfspand betrokken. Gezellig lunchen met collega?s in de nieuwe kantine en bij mooi weer op het buitenterras is allemaal mogelijk! Daarnaast hebben zij zelfs een sportruimte voor personeelsleden in het pand.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau