Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Berkel en Rodenrijs
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega?s ben jij verantwoordelijk voor een groot account van diverse klanten. Omdat jij regelmatig contact hebt met jouw eigen klanten, weet jij precies waar zij mee zitten en wat je voor hen kunt doen. Is de klant op zoek naar extra versterking in het team of wil jij het werkrooster wekelijks digitaliseren? Jij zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en dat de klant snel wordt geholpen. In het geval van een extra member in het team, ga jij zelf in gesprek met potentiŽle kandidaten en draag jij deze aan bij jouw contactpersoon. Omdat je komt te werken in een hecht team is het van belang dat je goed kan communiceren en dat je alle facetten van de functie kan beheersen. Heb jij goede ideeŽn die jij graag wilt aandragen dan is daar zeker ruimte voor tijdens het dagelijkse werkoverleg.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een grote dienstverlener die bemiddelt tussen vraag en aanbod voor MKB?ers in de regio. In Den Haag werk je samen met een klein team waar ruimte is voor jouw eigen inbreng en plezier in het werk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau