Luba Uitzendbureau

Projectleider metaal constructiebedrijf

Details van de functie

Logo Over het werk

Als we in deze baan ťťn ding zouden mogen beschrijven, dan is het: divers. Als projectleider zullen er vele soorten taken binnen jouw taken pakket vallen. Om te beginnen: Jij communiceert op technisch niveau met industriŽle klanten over diverse metaalconstructie projecten. Verder volg jij je afspraken op en maak je offertes. En ook deze volg je natuurlijk op. Verder beheer jij jouw project volledig. Denk hierbij aan het contact met jouw collega's van de Teken-, Productie- en Montage afdeling. En de leveranciers moet je natuurlijk ook niet vergeten! Kortom: jij bent verantwoordelijk voor de volledige projectbegeleiding tot aan de oplevering van het project.

Wat wij bieden

  • Salaris in verhouding met ervaring tussen ?3000 - ?4000 bruto per maand
  • Bedrijfswagen
  • De geweldige kans om grote projecten te realiseren voor de Nederlandse industrie
  • Pragmatische KMO-stijl: vlakke bedrijfsstructuur met gemotiveerde collega?s
  • De mogelijkheid om thuis te werken of op diverse locaties naar keuze

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een technisch diploma. Denk hierbij aan een ingenieurs of soortgelijke bachelors diploma. Eventuele gelijkwaardige ervaring is ook goed
  • Je bent stressbestendig en gedreven
  • Je gaat geen probleem uit de weg en haalt er energie uit om deze op te lossen
  • Je wilt deel uitmaken van een dynamisch en gemotiveerd team

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalconstructieprojecten die zowel engineering, productie als montage bevatten. De firma heeft productiewerkplaatsen in BelgiŽ en in Duitsland. De projecten worden voor een groot deel in Nederland, maar tevens ook internationaal gerealiseerd. De voornaamste klanten horen tot de staal-, non ferro-, chemische- en energie- sector. De werknemers van het bedrijf staan er om bekend excellent werk af te leveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau