Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Van over de hele wereld komen de koelcontainers binnen. Na reparaties en onderhoud gaan ze vervolgens ook weer de hele wereld over. Bij binnenkomst kijk je waar reparatie en onderhoud nodig is, zodat ze koelcontainers naar de juiste afdeling wordt doorgestuurd. Vervolgens ga je de onderdelen vervangen. Vaak zijn dit grote onderdelen die je stap voor stap gaat vervangen en opnieuw checkt. Ook check je de koelcontainers op kleine schades en of er verder nog preventief onderhoud nodig is. Jij zorgt er voor dat de koelcontainer weer 'zo goed als nieuw' de deur uit gaat.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groeiend en internationaal bedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep. Het hoofdkantoor is in ScandinaviŽ gevestigd. De sfeer is informeel en je hebt ongeveer acht collega's op jouw afdeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau