WerkTalent

Monteur buitendienst Trapliften

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is de nummer 1 in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun hoog aan het vaandel, ze groeien enorm snel en vinden kwaliteit heel belangrijk. Het is een super mooi bedrijf met een sterke fundering en innovatieve oplossingen, zij zijn een van de toonaangevende bedrijven binnen deze branche.

Functieomschrijving
Als monteur trapliften ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en installeren van trapliften bij mensen thuis, in jou eigen regio.
Val jij net buiten deze regio, wij zoeken door het hele land techneuten voor deze opdrachtgever.

In de eerste 4 weken word je ingewerkt voordat je zelfstandig op pad kan gaan. Als trapliftenmonteur plaats je de trapliften en pleeg je ook onderhoud, je legt ook uit hoe de traplift werkt. Daarnaast ben je in de toekomst ook bereid om 1 x in de 6 dagen een storingsdienst / oproepdienst op je te nemen. Voor deze dienst krijg je een vergoeding en aangezien elke monteur onderhoud pleegt is de kans op een stroring erg klein. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus mocht het nodig zijn is er altijd iemand in de buurt om bij te springen.

Jij bent dus het visite kaartje van het bedrijf, de mensen waar jij een traplift gaat instaleren. De functie die je gaat uitvoeren is behoorlijk allround je bent technische dienst, onderhoudsmonteur en een servicemonteur. Het is een echte alles in een functie! je krijgt een nieuwe werk bus mee, goed gereedschap en een mooie werktelefoon van de zaak!

Het is een super leuke baan waarbij je op veel verschillende plaatsen komt. Dankbaar werk waar je heel veel waardring van krijgt. Je helpt de mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen omdat jij die mooie traplift heb geplaatst in hun woning.

Zoals je deze tekst leest zitten er een hoop verschillende functies vast aan deze baan, dit komt omdat iedereen die technische kennis heeft en bereid is om dit vak onder de knie te krijgen dit kan. Bijvoorbeeld een auto of scooter monteur zijn die al behoorlijk allround is. Die zou dit snel op kunnen pakken, ook al je een technische hobby heb kom je zeker in aanmerking voor deze functie.

Functie-eisen
- Je bent woonachtig in omgeving Sittard-Geleen, Weert, Brunssum, Echt-Susteren, Stein, Echt, Montfoort, Roermond en omgeving;
- In het bezit van een geldig rijbewijs;
- 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor);
- Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek of installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby);
- Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

- Een goed startsalaris tussen de EUR2350 - EUR2650 euro;
- Auto / werkbus van de zaak en gereedschap;
- Je bent woonachtig in omgeving Den Bosch, Tilburg, eindhoven, Boxtel, Veghel, Schijndel, Dongen, Uden en omgeving;
- Vast werk, full time;
- In het bezit van een geldig rijbewijs;
- 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding
voor);
- Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek / installatietechniek / mechatronica (dit kan ook zijn als hobby);
- Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig.
- Telefoon van de zaak;
- Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
- Toeslag van 125% over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan (in principe is dat al je reistijd);
- Toeslag na 10 gewerkte uren per dag is 150% (dit komt bijna niet voor);
- Mocht je een keer op een zaterdag willen werken krijg je en je toeslagen en een bonus van EUR250;
- Wanneer je bent overgenomen krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, oftewel 40 vrije dagen per jaar;
- Zij maken gebruik van een a la carte systeem, je kan dagen inleveren voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, laptop, fiets, hellofresh pakketten etc;
- Dagdiensten;
- Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
- Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
- Teamuitjes.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent