WerkTalent

Monteur Trapliften / Servicemonteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Functieomschrijving
Als Servicemonteur / Monteur trapliften ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften binnen jouw regio.
Val jij net buiten deze regio, wij zoeken door het hele land techneuten voor deze opdrachtgever.

De 1e 4 weken krijg je een inwerktraject voordat je zelfstandig op pad gaat. Als Installatiemonteur plaats je trapliften, onderhoud deze vakkundig en geef je klanten uitleg over de werking van de lift. Daarnaast ben je in de toekomst bereid 1 x in de 6 dagen een storingsdienst / oproepdienst op je te nemen. Voor deze dienst krijg je uiteraard een vergoeding en aangezien elke monteur onderhoud pleegt is de kans op storing zeer gering. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus mocht er nood aan de man zijn, kan er altijd hulp in worden geschakeld.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, je ontmoet leuke mensen die dit ook nodig hebben, je werkt dus tevens voor een goed doel. Gezien de functie is het behoorlijk allround, je bent technische dienst, onderhoudsmonteur, Servicemonteurr, productiemedewerker, Montagemedewerker ALLES IN ÉÉN functie. Je krijgt een splinternieuwe werkbus mee, goed gereedschap (Milwaukee) en een telefoon van de zaak.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken kom. Dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt natuurlijk de oudere mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen. Dit neemt overigens niet weg dat je ook soms trapliften plaatst voor jonge mensen of kinderen.

Zoals je leest zitten er een hoop namen vast aan deze functie, dit komt omdat iedereen met een technische affiniteit die bereidt is om te dit onder de knie te krijgen dit kan. Bijvoorbeeld een Automonteur, machine operator is al behoorlijk allround en zal deze functie snel op kunnen pakken. Ook als jij totaal niet in de technische branche hebt gewerkt, maar wel een technische hobby hebt, kom je in aanmerking. Denk aan het sleutelen van auto's, het bouwen van computers of altijd lekker bezig met het klussen in- en rondom het huis.

Functie-eisen
- Je bent woonachtig in omgeving Nijmegen, 's Hertogenbosch, Oss, Tiel, Wageningen, Veghel, Helmond, Tilburg, Deurne, Eindhoven en omgeving;
- In het bezit van een geldig rijbewijs;
- Wanneer nodig 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor);
- Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek of installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby);
- Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

- Een goed startsalaris tussen de EUR2350 - EUR2650 euro;
- Auto / werkbus van de zaak en gereedschap;
- Telefoon van de zaak;
- Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent;
- Toeslag van 125% over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan (in principe is dat al je reistijd);
- Toeslag na 10 gewerkte uren per dag is 150% (dit komt bijna niet voor);
- Mocht je een keer op een zaterdag willen werken krijg je en je toeslagen en een bonus van EUR250;
- Wanneer je bent overgenomen krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, oftewel 40 vrije dagen per jaar;
- Zij maken gebruik van een a la carte systeem, je kan dagen inleveren voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, laptop, fiets, hellofresh pakketten etc;
- Dagdiensten;
- Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
- Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
- Teamuitjes.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent