WerkTalent

Monteur buitendienst / servicemonteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de nieuwste trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun hoog op het vaandel en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Functieomschrijving
Als monteur buitendienst plaats je de trapliften maar ook doe je service onderhoud aan de trapliften
Val jij net buiten deze regio, wij zoeken door het hele land techneuten voor deze opdrachtgever.

De 1e 4 weken krijg je een inwerktraject voordat je zelfstandig op pad gaat. Als installatiemonteur plaats je trapliften, onderhoud deze vakkundig en leg je uit hoe dat traplift werkt. Daarnaast ben je in de toekomst bereid 1 x in de 6 dagen een storingsdienst / oproepdienst op je te nemen. Als dit het geval is krijg je uiteraard een vergoeding en aangezien elke monteur onderhoud pleegt aan de trapliften is de kans klein dat dit voor komt. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus als de klus eventueel uitloopt is er altijd iemand in de buurt die kan komen helpen.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, met dit werk ontmoet je nieuwe mensen die de trapliften ook echt nodig hebben, je werkt dus tevens voor een goed doel. Gezien de functie is het behoorlijk allround, je bent technische dienst, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productiemedewerker, montagemedewerker een alles in een functie dus. Ook krijg je een mooie werk bus mee, goed gereedschap (Milwaukee) en een mooie werktelefoon van de zaak.

Met deze leuke baan, waarbij je op diverse plaatsen komt. Van dit werk krijg je veel waardering van de mensen. Je helpt de oudere mensen met het plaatsen van trapliften in hun woning. Je plaatst ook trapliften bij jongere mensen en kinderen die dat nodig hebben.

Als je technische kennis heb is dat mooi mee genomen. Bijvoorbeeld een automonteur, machine operator is al behoorlijk allround en zal deze functie snel op kunnen pakken. Ook als jij totaal niet in de technische branche hebt gewerkt, maar wel een technische hobby hebt, kom je in aanmerking. Denk aan het sleutelen van auto's, het bouwen van computers of altijd lekker bezig met het klussen in- en rondom het huis.

Functie-eisen
- Je bent woonachtig in omgeving ''s Hertogenbosch, Oss, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Gorinchem, Vuren, Geldermalsen, Leerdam en omgeving;
- In het bezit van een geldig rijbewijs;
- 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt je een vergoeding voor);
- Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek of installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby);
- Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een Fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

- Een goed startsalaris tussen de EUR2350 - EUR2650 euro;
- Werk bus van de zaak en gereedschap;
- Telefoon van de zaak;
- Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
- Toeslag van 125% over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan (in principe is dat al je reistijd);
- Toeslag na 10 gewerkte uren per dag is 150% (dit komt bijna niet voor);
- Mocht je een keer op een zaterdag willen werken krijg je en je toeslagen en een bonus van EUR250;
- Wanneer je bent overgenomen krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, oftewel 40 vrije dagen per jaar;
- Zij maken gebruik van een a la carte systeem, je kan dagen inleveren voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, laptop, fiets, hellofresh pakketten etc;
- Dagdiensten;
- Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
- Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
- Teamuitjes.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent