WerkTalent

Heftruckchauffeur / straler

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Functieomschrijving
Ook als je dit wilt leren kom je in aanmerking, wel is technische kennis of enige ervaring gewenst.

Als (leerling) Poedercoaterr / Spuiter binnen dit metaalbedrijf kom je te werken in een hecht team. Jij weet van aanpakken en vind het leuk om metalen producten te coaten in de gewenste kleur van de klant. Deze producten gaan helemaal rondom de hypermoderne en schone werkplaats.

Afdeling productie assembleert en bekleedt de onderdelen om uiteindelijk tot een eindproduct te komen. Om vervolgens te worden opgestuurd naar de klant waarna een Servicemonteur deze installeert bij mensen thuis.

Het betreft een functie waarbij je echt de kneepjes van het vak gaat leren en waarbij je je later kan specialiseren. Ook de volgende taken komen aan bod:

-Ophangen van de te bewerken uiteenlopende staalproducten (kabelbanen, wandgoten, consoles, bevestigingsmaterialen, ophangbeugels, aanzetstukken).
-Eventueel handmatig bijwerken van ongedekte materiaaloppervlakten.
-Inpakken van de gespoten staalproducten in kartonnen verpakkingen voorzien van artikelnummersticker
-Laden en lossen van de de producten met behulp van de heftruck

Heb jij ervaring als Heftruckchauffeur of als Magazijnmedewerker die wel eens op de heftruck heeft gereden en je wilt iets extra's leren, eens wat anders doen dan kom je zeker in aanmerking. Is je certificaat verlopen, dan kan je deze via ons of het bedrijf zelf behalen. Heb jij voornamelijk gewerkt als technisch Productiemedewerker dan kom je ook zeker in aanmerking.

Het gaat om een functie in de dagdienst van 07:45 - 16:30 uur en af en toe kan het voorkomen dat je rond 06:00 uur moet beginnen omdat de levering dan binnen is.

Functie-eisen
-Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam en omgeving;
-Misschien nog een beetje technisch onderbouwd ????;
-Ervaring met de heftruck of dit willen leren op korte termijn;
-Fulltime beschikbaar en op zoek naar een stabiele vaste baan.
-Fulltime beschikbaar en wilt graag in dagdiensten werken;
-In het bezit van eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

- Een goed startsalaris tussen de EUR2350 - EUR2450;
- Toeslag van 125% over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan;
- Wanneer je bent overgenomen krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, oftewel 40 vrije dagen per jaar;
- Zij maken gebruik van een a la carte systeem, je kan dagen inleveren voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, laptop, fiets, hellofresh pakketten etc;
- Weekenden lekker vrij;
- Reiskostenvergoeding;
- Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
- Een topsfeer met leuke collega's (12 op jouw afdeling)
- Dagdiensten;
- Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
- Teamuitjes.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent