WerkTalent

Vakantiekracht

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Functieomschrijving
Binnen deze functie ben je voornamelijk bezig met het orderpicken van specifieke producten. Dit doe je samen met een leuk team in een ultramodern logistiek centrum.
Daarnaast als je het leuk vindt uiteraard mag je ook op andere afdelingen staan, bijvoorbeeld om producten te monteren of te poedercoaten, maar het zal vooral magazijnwerk zijn.

Functie-eisen
-Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (Oost) en omgeving;
-Je wilt lekker verdienen tijdens de zomer;

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime vakantiewerk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

-Een salaris van EUR2350,- per maand;
-Dagdiensten van 08:00 tot ± 16:30 uur;
-Reiskostenvergoeding;
-Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
-Je komt te werken binnen een bedrijf met een uniek product.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent