WerkTalent

Intercedent/recruiter EUR2100 a EUR2750

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent is een ambitieus, ondernemend en groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling / uitzendbranche met een geheel eigen gezicht. Onze lijfspreuken zijn niet voor niets ''Wij zien het anders", "groei in wie je bent" en "de makers van morgen". Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen én specialist zijn in het bemiddelen van personeel (in een specifiek vakgebied). Wij zijn duidelijk en eerlijk in wat wij kunnen. Verbinden is wat wij doen en graag bouwen wij aan lange termijnrelaties met zowel onze opdrachtgevers als de werkzoekende. Door echt samen te werken, doen wij er alles aan om samen succesvol te zijn.

Inmiddels bestaat WerkTalent al meer dan 20 jaar en hebben wij verdeeld over heel Nederland 18 vestigingen. En dan zijn wij er nog niet, wij willen namelijk blijven groeien. Zo zouden wij in 2025 graag op 25 vestigingen willen zitten. Het leuke hiervan is dat WerkTalent Rotterdam de allereerste vestiging van WerkTalent was, dat hier de basis is gelegd voor hetgeen WerkTalent op dit moment is. Het team van Rotterdam bestaat uit 8 medewerkers: 1 Business Partner, 1 vestigingsmanager, 4 accountmanagers, 1 planner en 1 intercedent. Wat samen een mooie mix maakt tussen de ervaren personeelsbemiddelaars en jong/vers bloed. In Rotterdam doen wij het echt samen, proberen wij elkaar verder te helpen waar nodig. En in dit team is een plekje vrij voor jou! Kom je snel kennis met ons maken?

Functieomschrijving
Als intercedent bij WerkTalent (uitzendbureau) ben jij met name verantwoordelijk het werven van de juiste medewerkers voor de openstaande vacatures. Dit doe je o.a. door wervende vacatureteksten te schrijven, veel kennismakingsgesprekken te voeren, kandidaten voor te leggen aan onze vaste opdrachtgevers en door zowel de kandidaat als de opdrachtgever te begeleiden waar nodig. Hiervoor is ervaring geen harde eis. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je ons mooie vak moet leren in de praktijk. Natuurlijk helpt het wel als je een soortgelijke rol hebt vervuld of je bekend bent met het werken in een dienstverlenend bedrijf. In jouw rol werk je iedere werkdag van 08:30 tot 17:30. Vanaf 12:00 gaan we gezellig samen lunchen, lopen we een rondje door het park en/of gooien wij een dartpijl.

Heb je het werk als intercedent al snel onder de knie? Dan kun je stappen blijven maken. En krijg je bij WerkTalent de kans om door te groeien naar accountmanager. En wie weet in de toekomst zelfs naar vestigingsmanager / Business partner. Bij WerkTalent is dat geen loze kreet, wij proberen er samen met jou echt alles uit te halen. Onze operationeel directeur is immers ook ooit gestart als junior accountmanager.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die:

- Minimaal een MBO-4 opleiding heeft afgerond;
- Zichzelf wilt onderscheiden in de arbeidsbemiddeling;
- Fulltime beschikbaar is; (32 a 40 uur p/w)
- Rijbewijs B en eigen vervoer
- Woonachtig in de omgeving van Rotterdam (regio Delft, Schiedam, Capelle & Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland).

Lijkt de personeelsbemiddeling jou wel wat en krijg je energie van het vinden van de juiste kandidaat? Beschik je ook nog eens over een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij misschien de nieuwe medewerker die wij zoeken.

Arbeidsvoorwaarden
Wanneer jij voldoet aan de gestelde criteria bieden wij jou in ieder geval:
- Een bruto maandsalaris van EUR2.100,00 tot circa EUR2.750,00 (afhankelijk van ervaring en geschiktheid)
- Een enorm gave werkplek, gezellige collega's en een belangrijke rol binnen de vestiging
- De vrijheid om jouw ding op je eigen manier te doen
- Uitzicht op een vast dienstverband; wij gaan namelijk voor de lange termijn!
- Een uitgebreide en gratis lunch tussen 12:00 en 13:00 met je collega's
- Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy
- Een laptop en mobiele telefoon
- 25 vakantiedagen & 6.5 adv-dagen
- Bij behaalde doelen mogelijk een auto van de zaak

Natuurlijk draait het bij ons niet alleen om werken, wij hebben het ook graag gezellig met elkaar. Privé en zakelijk loopt bij ons vanzelfsprekend door elkaar. Dit komt mede door de vele borrels (vrij-mi-bo, kerst, kick-off en openingsfeestjes). Jaarlijks is er een incentive voor degene die de commerciële doelen behaald hebben. Zo zijn wij onlangs nog naar Lissabon geweest en strijden wij mee om aankomend jaar naar Ibiza of de Ardennen te gaan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent