WerkTalent

Assemblagemedewerker Metaal / Montagemedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever houdt zich bezig met oplossingen om corrosie tegen te gaan binnen de maritieme en offshore sector. Denk hierbij aan olieplatformen, windparken en schepen. Zowel op het gebied van metaal, mechatronica en elektro zijn hun specialist. Verder heerst er een informele sfeer en zijn zij erg betrokken bij hun medewerkers en bieden zij diverse trainingen en/of cursussen voor hun medewerkers aan.

Functieomschrijving
Je gaat werk verrichten bij het vervaardigen van complete Anti-Fouling en kathodische beschermingssystemen voor in de scheepvaart en de Offshore Markt. Denk hierbij aan damwanden, olieplatformen, onderzeeërs en windturbines. Je werkt op één locatie in de werkplaats waar zowel lassers als montagemedewerkers lopen.

De functie bestaat voor een groot deel uit terugkerende en repeterende montage werkzaamheden. Zo zal je vooral anodes maken voor offshore windparken maar ben je ook druk bezig om producten te maken voor alle andere objecten binnen de maritieme sector. Hierbij zal je onderdelen assembleren en monteren tot een eindproduct. Dit vereist zeer nauwkeurig werken. We verwachten ook dat je kan omgaan met verschillende machines die in de werkplaats staan. Je bent dus voornamelijk bezig met assemblage, metaalbewerking, montage etc.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die de Nederlandse taal goed beheerst en ervaring heeft met montage werkzaamheden. Je hebt technisch inzicht en kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je proactief en stel je je flexibel op.

-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Gouda, Zoetermeer en omgeving;;
-In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
-Je werkt graag in de dagdienst en bent full time beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

-Een goed startsalaris tussen de EUR2300,- en EUR2600,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
-Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
-Reiskostenvergoeding;
-Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
-Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
-Teamuitjes, borrels.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent