Luba Uitzendbureau

Operator Voedingsmiddelenindustrie

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag start rond 07:00 uur. Eerst pak je in de kantine een bakje koffie of een kop thee. Je staat even lekker met je collega's te kletsen en bereid je voor op de dag.

Als operator ben jij een belangrijke schakel in het waarborgen van de hoge kwaliteit van de mooie producten die dit bedrijf produceert. Samen met een team van 5 collega operators houd jij je bezig met het klaarzetten van de heerlijke ruikende ingrediŽnten, het afstellen van machines en zorgen dat het proces goed verloopt. Samen met het team draag je bij aan verbeterprocessen en het behalen van de productiedoelstellingen. Het is van belang dat je tijdens het uitvoeren van je taken altijd de kwaliteit en veiligheid blijft waarborgen, want uiteindelijk ben jij als operator verantwoordelijk voor een mooi en kwalitatief goed product waar je trots op kunt zijn.

Dit is een mooie kans voor operators in de foodsector. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over het bedrijf

Bakken is de lust en het leven van de klanten van jouw nieuwe werkgever. Jouw nieuwe werkgever zorgt ervoor dat er binnen heel Europa bakproducten geleverd worden. Alles wordt volgens eigen recept gemaakt in dit groeiende bedrijf, waar nu ongeveer 50 mensen werkzaam zijn. Kom jij ook het team versterken?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau