Luba Uitzendbureau

Logistiek planner

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat de verantwoordelijkheid op je nemen van alle logistieke processen binnen dit bedrijf in Eindhoven, en zorgt dat deze correct op elkaar worden afgestemd. Je taken omvatten onder andere: De ontvangst, controle en verwerking van binnenkomende goederen, het inventariseren van de voorraad, orders klaar zetten voor uitgaande zendingen en de internationale export regelen van goederen (het vervoer, douane handelingen, export documenten opstellen en prijs en conditie onderhandelingen). De orders verplaats je naar de goede locatie door middel van een heftruck. Daarnaast zit je grotendeels achter de computer om alle ontvangsten, zendingen, voorraden en bestellingen te administreren in een ERP-systeem. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het proces, dus hierin heb je geen collega's. Echter ben je wel constant in gesprek met de engineers die daar op de vloer staan. Hier kun je makkelijk op af stappen en ook de kantoordeur staat altijd open. Ook heb je veel contact met transporteurs uit allerlei verschillende landen, waardoor je de hele dag aanvragen binnen krijgt van verschillende partijen. Snel kunnen schakelen en prioriteiten stellen is daarom ook noodzakelijk om het overzicht te bewaren.

De vacature betreft een fulltime functie met zowel 40% fysiek werk als 60% administratie. Je werkt in een flexibele dagdienst, de dag begint tussen 07.00 en 09.00 en je zorgt zelf dat je de 8 werkuren op de dag volmaakt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende projectleverancier op het gebied van innovatieve thermische en coating machines. In de vestiging van Eindhoven werkt een team van ongeveer 45 medewerkers aan alle aspecten van de fabricage van apparatuur, van ontwerp tot installatie en inbedrijfstelling bij de klant. Deze machines zijn onderdelen van een groot productieproces bij klanten en worden daarom ook altijd op aanvraag gemaakt. In Eindhoven werken ze dagelijks om de behoeften van de markt te beantwoorden met innovatieve producten en slimme techniek. Iedere werknemer heeft een aandeel in het resultaat, waardoor er een grote trots ontstaat zodra een project af is. Dit is dan te merken wanneer er pauze wordt genomen in de kantine, waar een pingpong tafel en een biljard tafel aanwezig is. Naast Eindhoven heeft het bedrijf een vestiging in China, waarmee ze een brede markt bereiken. De fabriek in China regelt nu nog alleen het opslaan van compleet apparatuur en de verzending naar de klant. Dit gaat echter veranderen waardoor er nu ook losse onderdelen van een naar China gaan voor fabricage.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau