Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker ben je samen met je vier collega's verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen, het gaat om kleding voor een klant van dit bedrijf. De artikelen komen binnen en deze boek je in zodat de voorraad op orde is. Ook verwerk je artikelen die retour zijn gekomen. Daarnaast zorg je er voor dat de goederen op de juiste locatie in het magazijn terecht komen, dit doe je met een pompwagen of heftruck. Tevens maak je orders klaar en zorg je ervoor dat deze orders compleet afgeleverd kunnen worden in de shop in Soest. Het komt dus voor dat je vanuit Nijkerk naar Soest rijdt om de kledingpakketten bij de shop af te leveren. Samen met je collega's stemmen jullie de taken en werkzaamheden af. Je komt te werken in dagdiensten en een nieuw magazijn.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote leverancier van kwaliteitsvolle en duurzame producten. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden leveren zij een totaalpakket aan klanten in de Benelux. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer waar begrip en ontwikkeling heel belangrijk is. Naast een actieve personeelsvereniging, wordt er jaarlijks een grote BBQ georganiseerd en is een Kerstborrel niet uitgesloten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau