Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Beverwijk
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Een kantoorbaan is niks voor jou. Jij zoekt de afwisseling en je bent ook graag fysiek aan het werk. Dankzij jouw flexibiliteit ben je niet voor één gat te vangen. Vanuit de locatie in Beverwijk voorzie jij, naast de andere vestigingen, de klanten in de regio van glas. Jij bent hierbij het visitekaartje. Leverbetrouwbaarheid is een van de belangrijkste aspecten waarmee zij zich onderscheiden in de markt. Daarom is een goede uitvoering van jouw functie cruciaal voor hun proces. Zij leveren kwalitatieve materialen en producten waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan tijdens het logistieke proces naar de klant.

Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Laden & lossen van goederen, uitsorteren van het binnengekomen glas, verzend klaarmaken van de te leveren producten voor de vestigingen, verzend klaarmaken van de te leveren producten voor klanten en afhaalklanten

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Hun vestigingen zorgen voor een landelijke dekking in de distributie van haar producten en bieden hiermee klanten een optimale service. Dit bedrijf is een onderdeel van een grote groep die een Europese leider is in vlakglas welke dat produceert, verwerkt en distribueert voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de automobielsector en de solar-industrie. Zij beschikken over een wereldwijd netwerk van vestigingen en er werken ruim 50.000 medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau