Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat bij jouw nieuwe werkgever proactief aan de slag met jouw leuke collega's. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de veiligheid van de machines, actualiseren van bestaande tekeningen en het uitvoeren van controles om te kijken of het probleem is verholpen en de machines goed draaien. Dit doe jij door actieve uitvoering ten aanzien van lichtinstallaties, bedrading en kabels trekken, programmering operatorpanels en elektrische verstoringen verhelpen aan machines. Deze werkzaamheden administreer jij zodat jouw collega's precies weten wat je hebt gedaan en hier van kunnen leren. Met dezelfde collega's overleg en test jij of de doorgevoerde verbeteringen goed zijn. Je bent in deze functie voor 40% mechanisch bezig en voor 60% elektrotechnisch.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leider in het leveren van industriŽle verpakkingsproducten en diensten. Met strategische locaties door meer dan 30 landen is deze organisatie blijven zij standvastig gecommitteerd om de snelste, hoogste uitvoerende services aan te bieden voor klanten over de hele wereld.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau