Luba Uitzendbureau

Inpakker snacks

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schagen
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij deze organisatie in diepvriessnacks is er werk zat, want er is veel vraag naar de producten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit productie- en inpakwerk. Hierbij sta je op de inpakafdeling om de snacks te controleren op kwaliteit en in te pakken in dozen voor transport. Je werkt maandag tot en met vrijdag in 3-ploegendiensten of in een 2-ploegendiensten. De dagdiensten zijn van 07:30-15:30/16:30 uur, de avonddiensten zijn van 15:30-00:00 uur en de nachtdiensten zijn van 23:00-07:00 uur. Daarnaast zijn er ook tussendiensten van ongeveer 4 uur in de middag. Ideaal voor ouders met kinderen! Je geeft aan ons door wanneer je beschikbaar bent en wordt op basis hiervan ingeroosterd. Op alle uren van 18:00 tot 06:00 uur krijg je een mooie toeslag op het uurloon.

Over het bedrijf

Albert van Zoonen is al sinds de jaren '60 een begrip in Schagen. Dit bedrijf waar je komt te werken is een fabrikant van diepvriesspecialiteiten en snacks voor de nationale en internationale markt. Het bedrijf heeft ongeveer 60 medewerkers en staat voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling van haar producten, processen en medewerkers. Albert van Zoonen ligt direct naast het station in Schagen en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau