WerkTalent

Direct een vast contract!- Orderverwerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wij hebben het vertrouwen in jou! Dat is een van de eerste dingen die je te horen gaat krijgen. Vandaar dat dit ook wordt beloond met een dienstverband voor onbepaalde tijd!
Mensen intern opleiden, zorgen dat alles wat je moet weten geleidelijk wordt aangeleerd waardoor iedereen een expert wordt op basis van de producten.
De producten kun je bij iedereen in huis terugvinden en gaan van high end tot een iets lager segment. Keukens, badkamers of toiletten, je komt het allemaal tegen!

Functieomschrijving
Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk werkt dit team met meer dan 100 collega's er hard aan om samen 100% klanttevredenheid te realiseren. In deze functie ben jij voor onze waardevolle klanten een gamechanger. Is de keuken zoals uitgezocht in de winkel ook zoals je hem thuis zou willen ontvangen? Of was iets anders misschien beter? Om dit te bereiken heb je meerdere afwisselende taken zoals het controleren van de orderbevestiging en tekeningen, het schakelen met adviseurs op de werkvloer en het overleggen met leveranciers en collega's van andere afdelingen. De werksfeer is erg goed. Elke dag is anders in deze functie! Je krijgt veel vrijheid en kunt creatief zijn in je oplossingen!

Jij benut als accurate orderverwerker elke kans die je ziet door:

- te streven naar een 100% technisch correcte keuken.
- gedurende dit gehele traject te zorgen voor continuļteit, overzicht en duidelijkheid tijdens de realisatie van het keukenproject.
- ondersteuning te bieden aan onze verkoopadviseurs voor vragen vanuit de showrooms.

Zoals je ziet, jij bent een spin in het web en knoopt alle eindjes aan elkaar. Door de afwisseling vliegt de tijd voorbij en voelt geen enkele dag hetzelfde.

Een expert word je natuurlijk niet zomaar! Binnen jouw team van leuke collega's krijg je vaste aanspreekpunten die jou coachen on the job. Je wordt op deze manier niet in het diepe gegooid maar juist begeleid tot je voldoende kennis hebt opgedaan om zelfstandig te kunnen werken.

Zoals hierboven al kort vermeld kom je in een fantastisch jong en dynamisch team terecht. Het voelt letterlijk als een warm bad waar iedereen voor elkaar klaar staat en waar naast hard werken ook ruimte gemaakt wordt voor een grapje

Functie-eisen
- mbo werk-en denk niveau.
- een secure instelling en affiniteit met cijfers.
- de gedrevenheid om iedere order 100% correct te maken en het geduld om fouten op te lossen.
- de capaciteiten om meerdere ballen hoog te houden en te schakelen met je collega's, verkoop en overige afdelingen.
- je vindt het leuk om alles uit te zoeken, bent leergierig en houd van structuur.
- de mogelijkheid om 32 tot 40 uur te werken.

Arbeidsvoorwaarden
- Direct een vast contract
- Een intensieve training
- Enorm veel doorgroeimogelijkheden
- Gezellige collega's
- Goede feestjes waar festivals jaloers op zijn!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent