Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze gevarieerde functie begint je werkdag om 05:00 in de ochtend en je begint met het verzendklaar maken van de wagens voor transport. Jij zorgt dat de juiste benodigdheden bij de juiste wagen komen. Als de wagens op pad zijn houd jij je vooral bezig met het verzendklaar maken en verdelen van goederen, tevens ben je ook het aanspreekpunt voor onder andere de chauffeurs. Op het moment dat de wagens weer terug komen van hun route verwerk jij de opgehaalde goederen. Belangrijk is dat dit heel nauwkeurig gebeurd en alles correct met de juiste codes in het computersysteem komt te staan. Als je in de avonden werkt dan is je werkdag rond 01:00 uur 's nachts afgelopen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in speciaal transport. Ruim 1000 medewerkers en bijna 200 wagens zetten zich dagelijks in om de klanten van de juiste producten te voorzien. Het klanten portfolio varieert van retailers tot gemeentes tot financiŽle instellingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau