Luba Uitzendbureau

Servicemonteur Buitendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Ter uitbreiding van het team is dit bedrijf op zoek naar een Servicemonteur Buitendienst. In deze zelfstandige functies houdt jij je bezig met het installeren en vervangen van complete batterijsystemen. Hier komen natuurlijk nog heel wat extra werkzaamheden bij kijken. Zo voer je verschillende testen uit, maak je meetrapporten, doe je veilig en efficiŽnt mogelijk preventief onderhoud. En niet te vergeten onderhoudt je contact met de klanten op locatie.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie in dagdiensten (incidenteel werk je in avonduren of het weekend
  • Je krijgt een service bus, laptop en mobiel van de zaak. Deze mag je ook privť gebruiken
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Mogelijkheid om je binnen deze groeiende organisatie verder te ontplooien
  • Een uitgebreid introductieprogramma tot vakgerichte cursussen en opleidingen

Wat wij vragen

  • Je hebt een MBO opleiding in een technische richting
  • Je komt bij klanten over de vloer waardoor goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift belangrijk is
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze op onze kosten te behalen
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent in staat veel fysiek werk te verrichten

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist op het gebied van accu?s. Ze richten zich op accusystemen, batterijen, laders en (mobiele) energiesystemen. Ze zorgen voor een meer duurzame inzet van energie. Op het kantoor in Haarlem werken ze met zo?n 40 man en hebben ze betrokkenheid en service richting klanten hoog in het vaandel staan. Doordat kantoor, werkplaats en magazijn op dezelfde locatie gevestigd zijn heb je veel onderling contact en heerst er een gemoedelijke werksfeer. Naast het werk zitten ze ook niet stil: zo wordt er dagelijks samen geluncht, is het op vrijdagmiddag tijd voor een borrel en ondernemen ze andere zaken, zoals een jaarlijkse wintersport, zomerse BBQ, kerstlunch en bedrijfsuitjes.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau