Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker plastic

  • Vacature
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wil je graag werken in een écht Westlands bedrijf? In deze functie als productiemedewerker ga je aan de slag in een drieploegendienst. De ploegen lopen van 05:50 tot 14:00 uur, 13:50 tot 22:00 uur en van 21:50 tot 06:00 uur. Er geldt een ploegentoeslag van 20% dus dat is mooi meegenomen! Je verwerkt aan de machinelijn een grondstof tot het eindproduct, dit zijn plastic buizen en slangen. Aan het eind van je inwerkperiode ben je zelf in staat de machines te bedienen. Je werkt 38 uur per week. Binnen een jaar word je opgeleid tot een zelfstandige productiemedewerker met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is toonaangevend in de productie van plastic buizen en slangen. Ze produceren, verpakken en versturen alles vanaf dezelfde locatie in het Westland! Ze bestaan ruim 60 jaar. Je komt te werken op de productie afdeling samen met ongeveer 20 collega's. Er heerst een goede sfeer en worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd; zo zijn ze met het hele team naar Ibiza geweest!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau