Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker inpak

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker voor de inpak ben jij een onmisbare schakel! Elke dag ben jij verantwoordelijk voor het eindproduct. Zo sta je aan de lopende band om de artikelen te controleren en te sorteren. Ten slotte pak je de schuursponsen en schoonmaakdoekjes in de dozen zodat deze klaar zijn om naar de klant te gaan. Hierdoor ben je altijd in contact met het eindproduct. Het is fysiek zwaar werk en je staat de hele dag op je benen. Heb je ervaring in de wasserette of horeca? Top! Dit komt goed uit, want hierdoor ken je het product nog beter.

Verder biedt jouw toekomstige werkgever je zekerheid voor de toekomst. Zij zijn namelijk op zoek naar iemand voor de langere tijd.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Leiden. Ze zijn een klassiek productiebedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau