Luba Uitzendbureau

Teamleider logistiek - junior

Details van de functie

Logo Over de functie

Het logistieke outbound gedeelte, dat is jouw domein en waar jij het verschil gaat maken. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen over het algemeen bestaan uit het zo efficiŽnt mogelijk inzetten van jouw team om de gestelde targets te behalen. Om dit te realiseren is sturing en coaching op de uitvoering van de taken, maar ook duidelijke en concrete feedback op vragen erg belangrijk. Om alles te borgen zal jij wekelijks een overleg voorbereiden om de gestelde forcasts voor die week te behalen. Indien nodig spring jij ook bij in het proces om te helpen waar dit nodig is.

Je stemt af en bewaakt de in- en uitgaande goederenstromen in de breedste zin. Dus alles wat er binnenkomt, uitgaat en alles daar tussen in. Hierdoor sta jij in nauw contact met de afdelingen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, transporteurs en coŲrdinatoren. Doordat jij met verschillende afdelingen in contact staat, zal jij ook worden gevraagd om mee te denken om gefundeerde verbeterplannen op te stellen.

In afwezigheid van de coŲrdinatoren neem jij als teamleider verschillende taken waar. Dit zijn o.a. het managen van de salesorders, hierin maak jij op basis van urgentie een on time delivery overzicht. Ook het contact met klanten en transporteurs en het afstemmen van de juiste prijs binnen het budget draai jij je hand niet voor om. Ook voor jouw collega's ben jij het aanspreekpunt als het gaat om storingen m.b.t. interntransport, deuren of het autostore systeem.

Om (bijna) alle bovenstaande taken goed te kunnen uitvoeren zijn gemotiveerde en enthousiaste collega's nodig. Ook hierin speel jij een rol en ben jij actief betrokken bij de werving en selectie van het logistieke personeel. En last, but not least, jij zorgt voor het naleven van de veiligheid, orde, netheid en arbo regels.

De term 'dynamisch en veelzijdig' is dus niet uit de lucht gegrepen. Denk jij de logistieke uitdaging aan te kunnen? Dan maak ik heel graag kennis met jou!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf met een lange familiegeschiedenis. Drie generaties logistieke ervaring worden gecombineerd met meer dan 20 jaar ervaring in internationale handel en productie. Op de exacte locatie waar zij zijn gevestigd, is de eerste generatie gestart met de afhandeling van alle interne logistiek van Van Gelder Papier. Door de jaren heen zijn er veel logistieke disciplines ontwikkeld en verworven. De derde familiegeneratie is zeer actief geweest in de internationale handel met behulp van productiefaciliteiten in het Verre Oosten. Zij zijn opgericht met expertise op beide gebieden van internationale handel en logistiek. Dit zorgt voor een unieke opzet: alle logistieke faciliteiten voor een internationaal handelsbedrijf onder ťťn dak. Klaar voor de toekomst om elk niveau in de distributiekolom te voorzien; dit maakt dat zij het meest veelzijdige 3PL-bedrijf tot nu toe zijn.

Jouw nieuwe werkgever is er een van formaat, ze zijn namelijk dť Europese marktleider als het gaat om de distributie van feestartikelen. Ze bieden een zeer breed assortiment van feestartikelen aan met een grote diversiteit aan thema's onder zowel eigen merk als private label. Daarnaast ontzorgen zij hun klanten met het organiseren van de complete distributieketen. Van het ontwerpen tot de productie en van de verkoop tot het logistieke gedeelte. Jouw nieuwe werkgever waardeert het wanneer collega's zelf met initiatieven en ideeŽn komen. Je werkt samen en dus sta jij er niet alleen voor. Jij geeft aan wat je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en zij ondersteunen je waar nodig.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau