Luba Uitzendbureau

Administratief magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek én administratief medewerker ben jij allround inzetbaar bij dit toffe en gezellige bedrijf in Utrecht. Op de nieuwe locatie op bedrijventerrein Lage Weide ga jij aan de slag met verschillende taken; van het invoeren van correcties in bestellingen tot lichte orderverwerking. Daarnaast help jij klanten die iets op komen halen op de locatie en ben jij dus erg gastvrij! Naast administratieve taken ben jij ook gewoon lekker bezig in het magazijn. Je helpt met orderpicken waar nodig en hebt hier dus enige ervaring mee.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Nieuwegein. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau