Luba Uitzendbureau

Teamleider Logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een teamleider logistiek in hart en nieren. Als teamleider logistiek ben je verantwoordelijk voor het operationele proces in het distributiecentrum en in het magazijn. Wat houdt dat operationele proces in? Het proces is erg breed en heeft verschillende taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer, personeelsplanning en het verbeteren van de productiviteit. Je bent dagelijks te vinden op de werkvloer waarbij je leidinggeeft aan je team, en je team helpt in hun ontwikkeling en zorgt voor een goede sfeer. Als er zich problemen voordoen, schakel je snel en zorg je voor een passende oplossing.

De komende jaren gaat deze werkgever veel investeren in technologie en automatisering, iets waar jij als teamleider een bijdrage in gaat leveren door veranderingen te implementeren en deze te begeleiden binnen je team.

Je geeft leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers. Samen met je collega teamleiders ben je verantwoordelijk voor het complete operationele proces, waarbij je in wisselende diensten aanwezig bent op de werkvloer. Je rapporteert in deze functie aan de manager Logistiek. Jij weet als geen ander hoe jij je team moet motiveren, begeleiden en te zorgen voor goed lopend logistiek proces. Voor deze vacature is het belangrijk dat je ervaring hebt met leidinggeven in een logistieke omgeving.

Over het bedrijf

De werkgever is een gerenommeerd familiebedrijf, met haar hoofdkantoor gevestigd in Zwijndrecht. Het bedrijf is in 1924 opgericht en actief in vrijwel alle industriŽle sectoren. De groep telt ongeveer 80 vestigingen verspreid over 33 landen in Europa, het Midden-Oosten, AziŽ, AustraliŽ en Noord-Amerika. In totaal heeft de groep 2.400 medewerkers en hebben ze zich in de loop der jaren gespecialiseerd in kennis van inkoop, bewerkingen, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken ze nauw samen met klanten binnen haar markten. De combinatie van wereldwijde logistiek, kennis van producten, toepassingen en advies bij klanten, maakt onze opdrachtgever toonaangevend en onderscheidend binnen haar afzetmarkten. Op de vestiging waar je mogelijk komt te werken, werk je samen met ongeveer 200 collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau