Luba Uitzendbureau

Planner

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als Planner Service CNC machines bestaat uit diverse werkzaamheden onder andere de planning en werkvoorbereiding van de werkzaamheden voor een groep buitendienstmonteurs welke verantwoordelijk zijn voor de CNC- machines. Je coŲrdineert een efficiŽnte uitvoering en geeft de monteurs duidelijke instructies over de aard van de werkzaamheden. Daarnaast maak, controleert en levert je werkorders aan. Dit gaat via een planningsprogramma en de monteurs krijgen hun werkbonnen digitaal op hun tablet. Je hebt contact met klanten in heel Nederland betreffende onderhoud, SKH- keuringen, reparaties en installeren van nieuwe machines. Hiernaast doe je de opmaak van offertes van diensten van de service afdeling. Je biedt telefonische ondersteuning bij eenvoudige storingen en als laatst onderhoud je contact met dealers, leveranciers en interne afdelingen zoals magazijn, verkoop en administratie.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is producent van houtbewerkingsmachines en wereldwijd markleider. De machines worden geproduceerd in ItaliŽ en in Nederland zijn wij met een enthousiast team verantwoordelijk voor de verkoop, service, opleiding en onderhoud. De klanten zijn professionele houtbewerkers zoals timmerfabrieken, interieurbouwers, bouwbedrijven, trappenfabrieken en meubelindustrie. In Wormerveer zijn showroom, magazijn, opleidingscentrum, kantoren en werkplaats gevestigd. Om projecten turn-key te kunnen leveren beschikt jou toekomstige werkgever over een gespecialiseerde afdeling voor de levering van industriŽle afzuiginstallaties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau