Luba Uitzendbureau

Truck/Vrachtwagen Monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij wordt binnen dit bedrijf opgeleidt tot een zelfstandig werkende monteur, gelijkwaardig aan VMBO-TL kennis en niveau. Hierin worden cursussen en/of trainingen meegenomen ter aanvulling en zij hebben hier een studielast van gemiddelde studielast 1 jaar voor staan.

Om 08.00u start jouw werkdag en dan bespreek jij, samen met jouw team, welke opdrachten er liggen voor die dag. Zorg dat jij hier iets vroeger bent zodat je tijd hebt voor een bak koffie en even kan landen op de werkvloer. Jij komt in een klein team van 6 personen opgenomen, waarbij jij intensief door iedereen begeleid wordt.

De focus licht op onderhoud- en reparaties plegen aan bedrijfsvoertuigen. Op de werkplaats kan het af en toe lawaaierig zijn, dat zijn omstandigheden waaronder jij moet kunnen functioneren. Jij als gepassioneerde sleutelaar schrikt niet af van de vuil en vet die er met het werk mee komt kijken. Tijdens het sleutelen ben jij overwegend staand bezig, het kan zijn dat jij ook af en toe creatieve houdingen zal aannemen om daar te komen waar het nodig is. Jouw dag zal er nooit hetzelfde uitzien, omdat jij 'On the job' gaat werken en leren. Dit biedt jou veel variatie in werk en een mooie manier om jouw kennis uit te breiden en ervaring op te doen.

Jij gaat werken en leren volgens de ontvangen opdrachten, vooraf bespreek jij de opdracht door met jouw begeleider. Jullie spreken door wat er gerepareerd en vervangen moet worden. Houd er rekening mee dat het technische niveau van de problemen overstijgend is aan het opleidingsniveau. Dit vraagt van jou een gezonde dosis vindingrijkheid en inzicht. Secuur werken en verantwoording nemen voor jouw handelen is gewenst, uiteraard heb jij jouw team om jou heen die jou ondersteunen. Het is van belang dat jij secuur werkt, elke fout in aanpak of handelen dat leidt tot materiėle schade kan overigens afdoen aan de goede naam van het bedrijf.

Binnen dit bedrijf zal jij opgeleid worden en groeien tot een zelfstandig monteur en uiteraard groeien jouw verdiensten hierin parallel in mee. Wij zoeken een (leerling) monteur die vooral vanuit zijn passie aan de slag wilt gaan! Dit bedrijf geeft jou de kans om van jouw hobby jouw werk te maken!

Over het bedrijf

Dit is een familiebedrijf en een vertrouwd gezicht binnen Zwijndrecht, dat zijn sporen verdient heeft door de jaren heen. Aan het hoofd van dit bedrijf staan vader en zoon, die een prettige bedrijfcultuur- en sfeer in stand houden. Er is een lage drempel en de deuren staan altijd open, met elke vraag kan jij bij hen en bij jouw team terrecht. Zij werken met een vaste ploeg mensen en het is dan ook de bedoeling dat jij hen komt versterken op de lange termijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau