Luba Uitzendbureau

Storingsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Storingsmonteur zorg jij ervoor dat de productielijnen optimaal werken en de afvullijnen continu draaien. Daarnaast help je ook de ombouwteams van de verpakkingslijnen om de ombouwtijden te verminderen door middel van het Pit-Stop principe. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en reparatie van de machines en de gebouw-technische installaties. De storingsmonteur verricht de werkzaamheden in 2-ploegendienst aan verschillende machines en installaties. Binnen het team draai je in een consignatiedienst rooster. De werkzaamheden worden uitgevoerd op diverse vakgebieden waaronder: mechanica, elektrotechniek, besturingstechniek, hydrauliek en pneumatiek.

Je gaat de storing analyseren en effectief oplossen, doormiddel van reparatie, vervangen van onderdelen of installatie. Na de reparatiewerkzaamheden maak je de machine weer gebruiksklaar. Ook houd je je bezig met preventief onderhoud van machines, installaties en het gebouw. Daarbij breng je advies uit over verbetering of aanpassingen van machines en help je met het ombouwen van productielijnen, voer je inspecties uit en zorg je ervoor dat de technische documentatie goed wordt bijgehouden.

Over het bedrijf

Je toekomstig werkgever is een producent van sauzen, in allerlei soorten en maten. Het is een bedrijf waar een fijne sfeer heerst en waar je zeker geen nummer bent maar een naam en een mens. Dit bedrijf is een wat een begrip is in de Zaanstreek en ver daar buiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau