Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je drie directe collega's start jij de dag met een kort overleg om daarna lekker aan de slag te gaan. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het ontvangen en verwerken van orders. Je handelt zelfstandig het commercieel management van klanten af onder een bepaalde omzet. Je organiseert het transport van orders en de daarbij behorende documenten en stemt hiertoe af met diverse transporteurs. Je verzorgt de facturatie en overige correspondentie met klanten. De veelal internationale klanten worden door jou op de hoogte gehouden van de status van de order. Tot slot verricht je diverse voorkomende werkzaamheden, zoals het beantwoorden van klantvragen, het verzorgen van monsterzendingen en het up-to-date houden van klanteninformatie/administratie.

In deze afwisselende functie heb je veelvuldig contact met je collega's van verkoop, productie, logistiek en finance. Het is belangrijk dat je snel kan schakelen!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is ruim 60 jaar en wereldwijd actief. Zij produceren flexibele verpakkingsmaterialen voor verschillende industrieŽn. De verpakkingsoplossingen die zij produceren verminderen afval en verlengen de houdbaarheid van de producten. Coca-Cola, Danone en Friesland Campina mogen zij rekenen tot hun klantenbestand.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau