WerkTalent

Flexmedewerker productie

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent werkt inmiddels een aantal jaar samen met de Koninklijke VIV Buisman en verzorgt wekelijks de planningen wat betreft productiepersoneel.

In Wijk en Aalburg wordt door VIV Buisman een volledig assortiment boter- en melkvetproducten voor toepassingen als bakkerij, chocolade, smaakstoffen, ijs en zuivel geproduceert. Van grondstoffen worden hier eindproducten of halffabricaten geproduceerd ten behoeve van de voedingsmiddelindustrie. De producten welke jij door je handen laat gaan, ga jij op verschillende plekken terug zien komen! Jij bent een super belangrijke schakel binnen een internationale onderneming. Dit mooie bedrijf is zich continu aan het ontwikkelen, aan het groeien en blijft optimaliseren.

Binnen de productie omgeving in Wijk en Aalburg hangt een prettige, familiaire sfeer. Jij bent zelf ook erg collegiaal en stelt je leergierig op. Dit fijne familiebedrijf maakt dat jij je snel thuis voelt en kan jou een stabiele toekomst bieden!

Functieomschrijving
Jij komt te werken bij VIV Buisman, een erg prettige werkgever in de voedingsmiddelenindustrie. Voor deze functie is het niet noodzakelijk ervaring te hebben in de productie! Kom jij er gaandeweg achter dat dit bedrijf en de functie van operator jou goed past? Dan is er kans op een contract en krijg jij alles aangeleerd wat jij moet weten!

Je werkzaamheden bestaan uit:

- Inpakken van eindproducten
- Controleren voor, tijdens en na het proces
- Uitpakken van grondstoffen
- Aanvullen van machines
- Stapelen van dozen op pallets
- Boter in de machine gooien
- Schoonmaken van machines en de werkplek

Deze werkzaamheden voer je uit binnen een leuk team wat grotendeels van 7.00 uur tot 16.00 uur. Je werktijden kunnen (in overleg verschillen).

Functie-eisen
- Flexibel tot fulltime beschikbaar en bereid in de avond te werken
- Je vind het leuk om binnen een gezellige sfeer met leuke collega's te werken
- Eigen vervoer (in verband met de werklocatie)
- Je wil graag in een productieomgeving werken

Het bedrijf is gevestigd in Wijk en Aalburg, dit is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch/'s Hertogenbosch, Zaltbommel, Oosterhout, Gorinchem, Drunen, Waalwijk enz.

Arbeidsvoorwaarden
- Een planning per week
- Salaris van EUR12,40 per uur
- 135% toeslag op uren ná 17.00 uur
- Wekelijkse uitbetaling

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent