WerkTalent

Heftruckchauffeur dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij een echt familiebedrijf wat al 80 jaar bestaat. Sinds dag een staat de oorspronkelijke familie aan het roer en is inmiddels de 3e generatie bezig met de organisatie runnen. Daarnaast werken ze net zo hard mee! De organisatie houdt zich met verschillende dingen bezig op het gebied van logistiek, geen klus is ze te gek!

Functieomschrijving
Samen met jouw collega's ga je aan de slag in het magazijn. 's Ochtends start je eerst met een lekkere kop koffie en praat je nog een keer over het weekend. Daarna ga je aan de slag om het magazijn weer goed op orde te krijgen en de orders te verwerken. Dit gebeurt met de heftruck, het werk moet wel secuur gebeuren. Je rijdt namelijk met grote ijzeren buizen. Doordat deze buizen zo ontzettend lang zijn gaat het zeker niet om snelheid maar is nauwkeurigheid belangrijker! als expeditiemedewerker ben je bezig met het laden en lossen.

Binnen deze familieorganisatie heerst een fijne werksfeer en loopt iedereen ook met een glimlach rond. Er wordt enorm hard gewerkt maar ruimte voor een dolletje is zeker nooit weggenomen. Naast het werken op de heftruck ben je ook bezig met alles juist inregelen in de systemen en zorg je ervoor dat het magazijn netjes blijft. Daardoor ben je allround aan het werk naast het besturen van de heftruck. Als logistiek medewerker ben je Fulltime verantwoordelijk voor het magazijn en de voorraden.

Je bent woonachtig in de Regio, Breda, Waalwijk, Tilburg of Den Bosch en beschikt over eigen vervoer!

Functie-eisen
- Aanpakker
- In het bezit van een geldig heftruck certificaat (Anders te behalen via ons!)
- Collegiaal
- Ervaren Chauffeur
- Woonachtig in de regio : Breda, Tilburg, 's Hertogenbosch en Waalwijk

Arbeidsvoorwaarden
- Gezellige collega's
- Werken bij een echt familiebedrijf
- Doorgroeimogelijkheden
- Goed salaris
- Fijne werkomgeving
- Diverse uitjes
- Uitzicht op vast
- Bedrijfskleding

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent