WerkTalent

Customer Service Medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant zit gevestigd in Den Bosch en is een moderne logistieke organisatie. Hier werken betekent elke dag werken aan de kwaliteit van onze service over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving.

Functieomschrijving
In deze functie hou jij je bezig met de inbound klantenservice en verschillende administratieve taken. Je bent goed in het communiceren met collega's en klanten en spreekt daarbij ook vloeiend Engels. Je komt te werken binnen de afdeling Customer Care en werkt daarbij nauw samen met de afdelingen Finance, Warehouse en Kwaliteit. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een aantal specifieke klanten en ben je daarvoor het eerste aanspreekpunt via telefoon en e-mail. Hierbij beheer je het proces van orderinvoer tot aan facturatie met daarbij verdere klantgerichte administratieve verwerkingen en documentaties. Het is daarom belangrijk dat je goed overweg kunt met computers en systemen.
Je verwerkt orders en volgt het bestelproces, waarbij je eventuele problemen of klachten oplost. Ook verwerk en volg je retourzendingen.

Je komt Fulltime te werken op een mooi kantoor! De locatie is te bereiken vanaf Tilburg, 's Hertogenbosch, Oss en Waalwijk.

Functie-eisen
Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder:

- MBO+ werk- en denkniveau;
- Ervaing in de customer care en supply chain/logistiek is een dikke pre;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
- Vriendelijkheid moet je tweede natuur zijn;
- Goed met computers en systemen;
- Fulltime of parttime beschikbaar (32 - 40 uur);
- Woonachtig in Den Bosch/Tilburg/Breda.

Arbeidsvoorwaarden
Wat hebben we jou te bieden?

- Elke dag werken aan de kwaliteit van Healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en bieden je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
- We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team.
- Met regelmaat teamactiviteiten (wanneer corona geen roet in het eten gooit natuurlijk);
- Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket;
- Vast werk.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent