WerkTalent

Cleanroom / biotech operator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt terecht bij een spik splinternieuw en hypermodern bedrijf.
Het bedrijf is vorig opgezet in Breda en zij staan op het punt om op te schalen naar 2 ploegen.
Hierom zijn zij op zoek naar ervaren en betrokken operators die graag samen met hun het bedrijf naar een hoger niveau willen tillen?
Houd jij van een informele en professionele werksfeer? Wil jij graag écht een rol van betekenis spelen en meegroeien met dit bedrijf?
Dan is dit je kans!

Functieomschrijving
Dit ga je doen: Cleanroom operators gezocht! Ben jij een ervaren procesoperator die graag in een schone en moderne omgeving werkt? Lijkt het jou gaaf om mee te helpen met de opstart van een nieuw productiebedrijf in Breda? Dan is dit dé baan voor jou! Als cleanroom operator ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen en mengen van diverse vloeibare middelen volgens receptuur. Je voert het proces stap voor stap volgens protocol uit, bewaakt het proces en voert kwaliteitscontroles uit. Tevens stuur je het proces bij waar nodig & draagt actief bij aan proces verbeteringen. Je stuurt collega's aan, zorgt ervoor dat productie targets gehaald worden en draagt zorg voor een schone werkomgeving. Het werk vindt bij start plaats in dagdienst, echter is het streven om binnen een jaar op te schalen naar 2 ploegen en binnen 3 jaar in een 5 ploegensysteem te werken.

Dit ben je:
In het bezit van een proces-technische opleiding op A of B niveau (of bereid dit te halen).
Je bent super gemotiveerd & leergierig! Flexibel genoeg om te starten in dagdienst & later op te schalen naar 2 en uiteindelijk in de 5 ploegen te werken.
Ervaring in de food, pharma of chemie is grote pré

Dit krijg je: + de unieke kans om mee te groeien met een snelgroeiend gloednieuw productie bedrijf! + start salaris tussen de EUR2700 - EUR3250,- bruto per maand (exclusief ploegen) + aanvullende bonussen + Een uitdagende, leerzame & afwisselende fulltime baan + ontzettend veel doorgroeimogelijkheden; groei qua functie door binnen de organisatie + veel opleidingsmogelijkheden: van aanvullende certificaten tot aan Vapro B & C + Een professionele werkgever & informele werksfeer + Werklocatie is goed te bereiken vanuit: Breda, Tilburg, Oosterhout, Rijen, Dongen, Etten-Leur, Roosendaal, Moerdijk, Bergen op zoom

Functie-eisen
In het bezit van een proces-technische opleiding op A of B niveau (of bereid dit te halen).
Je bent super gemotiveerd & leergierig! Flexibel genoeg om te starten in dagdienst & later op te schalen naar 2 en uiteindelijk in de 5 ploegen te werken.
Ervaring in de food, pharma of chemie is een grote pré.

Arbeidsvoorwaarden
+ de unieke kans om mee te groeien met een snelgroeiend gloednieuw productie bedrijf!
+ start salaris tussen de EUR2700 - EUR3250,- bruto per maand (exclusief ploegen)
+ aanvullend kwartaal en jaarbonussen!
+ aanvullende bonussen + Een uitdagende, leerzame & afwisselende fulltime baan
+ ontzettend veel doorgroeimogelijkheden; groei qua functie door binnen de organisatie
+ veel opleidingsmogelijkheden: van aanvullende certificaten tot aan Vapro B & C
+ Een professionele werkgever & informele werksfeer
+ Werklocatie is goed te bereiken vanuit: Breda, Tilburg, Oosterhout, Rijen, Dongen, Etten-Leur, Roosendaal, Moerdijk, Bergen op zoom
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent