Luba Uitzendbureau

Medewerker pakketten sorteren

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van pakketten sorteerder ga jij kleine goederen controleren. Je staat wel de gehele dag op dezelfde plek en het is fijn als jij handig bent met computers. Je zult namelijk veel van deze goederen moeten invoeren en controleren op de computer. De mogelijkheid is er dat jij ook weleens werkt op de VAS (value added services). Hierbij is het doel om toegevoegde waarde te creŽren op basis van behoeftes van de klant. Denk aan omstickeren, ompakken of apart zakjes met goederen maken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een landelijke groothandel in centrale en lokale verwarming, sanitair, zonapparatuur en warmwaterapparatuur. Om haar klanten snel en compleet te kunnen leveren, beschikt zij over 15 vestigingen, een efficiŽnte logistieke organisatie en een geavanceerd automatiseringssysteem. Met extra service geven zij steeds een nieuwe impuls aan de kwaliteit van de dienstverlening ten behoeve van haar afnemers. Kenmerkend voor de organisatie: kwalitatief en financieel sterk bedrijf waar klantgerichtheid, loyaliteit en collegialiteit centraal staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau