Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker ben jij een steunpilaar binnen het bedrijf. Samen met je collega's heb je dagelijks veel plezier en geef je gas op werkvloer. Je bent druk bezig met het in elkaar zetten van hoogwaardige aluminium constructies. De constructies die jij maakt vormen later het interieur van iemands woning of kantoorpand. Dit betekent dat je veel verantwoordelijkheid hebt en dat het belangrijk is dat je een goed product af levert. Dit zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag met voldoening naar huis gaat. Er gebeurt écht iets met de door jou geproduceerde constructies! Je levert maatwerk en hebt twee rechterhanden. Heb jij al ervaring in de productie en/of wil je dit graag leren? Dan ga jij graag kennismaken bij dit bedrijf in Vlaardingen. Je werkt dagdiensten en de werktijden zijn vanaf 07.30 t/m 16.30 uur. In overleg kun je andere tijden werken.

Het betreft een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie met Rotterdamse roots čn mentaliteit. Zij leveren maatwerk op gebied van hoogwaardige aluminium constructies. Er wordt hard gewerkt en daar krijg je ook wat voor terug, een verzorgde lunch bijvoorbeeld! Er heerst een goede sfeer, er is oog voor medewerkers en er zijn mogelijkheden voor de langere termijn. Kortom: bij deze werkgever wil je aan de slag!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau