Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie is het hollen en stil staan waarbij jij ervoor zorgt dat de logistieke stromen op rolletjes blijven lopen. Vanuit een push-pull strategie gaan de materialen de productie in, en komen als compleet samengesteld product terug in het magazijn, om verzendklaar gemaakt te worden. Je hebt een veelzijdige functie en hebt de verantwoordelijkheid over: ontvangst inkomende goederen, controleren en sorteren ingekomen goederen en verspreiding naar de juiste afdeling. Vervolgens sorteer je de goederen in het magazijn en verwerkt de bijbehorende administratieve taken. Je verzamelt de orders voor de projecten en verpakt de uitgaande goederen. Ook het laden en lossen met behulp van de heftruck behoort tot jouw takenpakket. Bovendien mag je met de bus van de zaak zendingen ophalen en wegbrengen.

Wat wij bieden

  • Uitdagende en afwisselende functie in de dagdienst (7:30 tot 16:30 uur, de werktijden zijn bespreekbaar als het maar tussen 7:00 en 17:00 uur plaats vindt)
  • Ruimte voor eigen inbreng en de vrijheid en ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen.
  • Marktconform salaris, functieschaal C/D cao metaalbewerkingsbedrijf, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat wij vragen

  • 3 tot 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In het bezit van rijbewijs B of BE (BE is een pre of je bent bereid deze te halen)
  • Geldig heftruckcertificaat en VCA is mooi meegenomen (of bereid deze via Luba te halen)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist op het gebied van kabelconfectie, assemblage, panelenbouw en systeem integratie. Dagelijks verwerken zij de vele aanvragen, verzoeken en orders van onze klanten en produceren maatwerk. Zij staan voor hoogwaardige kwaliteit en zijn voor diverse technische vraagstukken een meerwaarde voor de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau