Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider/calculator

Details van de functie

Logo Over het werk

In de functie van calculator/ werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de efficiŽnte voorbereiding en calculatie van verschillende projecten, gericht op afbouwen van bedrijfskantoor- en winkelinterieurs binnen een kort tijdsbestek. Je verzamelt de nodige projectgegevens, maakt passende kostprijsbegrotingen voor lopende projecten en tenders en vervolgens begeleid en bewaak je de projectinkopen en complete werkvoorbereiding. Je signaleert afwijkingen van calculatie, specificatie, inkopen en planning en speelt hier proactief op in. Verder zorg je voor prijsonderhandelingen, maken en bewaken van prijsovereenkomsten tussen een breed scala aan partners en onderaannemers en je beheert de centrale calculatie. Je hebt als calculator/ werkvoorbereider een ondersteunende rol en voert waar kan zelf ook kleinere projecten uit.

Wat wij bieden

  • Werken bij de leukste interieurbouwer van Noord-Holland
  • Mogelijkheden om opleidingen te volgen en goede doorgroeimogelijkheden
  • Informatieve kwartaalbijeenkomsten met directie en medewerkers en daarnaast ook een actieve personeelsvereniging
  • Werkweek van 39 uur per week
  • Een informele platte organisatie die zich bezighoudt met de laatste ontwikkelingen op alle vlakken

Wat wij vragen

  • Je hebt een bachelor-diploma of bent gelijkwaardig door elders verworven competenties
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ůf je hebt een achtergrond in hout en hebt ambitie om door te groeien
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk en bent in staat is om in dialoog te gaan met zowel interne als externe contacten
  • Je kunt goed overweg met verschillende systemen zoals Microsoft Office en Navision (kennis van ERP-systeem is een pre)
  • Er wordt gewerkt met de tekenprogramma's ScatchUp en Revit, ervaring is een pre maar geen must

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever maakt deel uit van een grotere businessgroep. Samen met je collega's verzorg je de complete binnenafbouw voor kleine en grote aannemersbedrijven, winkels, winkelketens, architecten en projectontwikkelaars. Het bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en is VCA** gecertificeerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau