WerkTalent

Secretaresse (m/v)

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit mooie bedrijf maakt verpakkingen voor de farmaceutische industrie. Het is daarom, nog meer dan in andere branches, noodzakelijk dat ze nauwkeurig werken en alleen producten van de hoogste kwaliteit leveren. Dat doen ze samen en in hechte teams. Collegialiteit staat hierdoor ook ontzettend hoog in het vaandel. Ook vinden ze het erg belangrijk hoe het met je gaat en zijn er alle mogelijkheden voor interne groei en ontwikkeling.

Functieomschrijving
Als secretaresse voer je zowel secretariële, administratieve als organisatorische taken uit. Je ondersteunt de managing director en HR-afdeling. Concreet betekent dit dat je bijvoorbeeld zorgdraagt voor het agendabeheer van de managing director en diverse vergaderingen plant en notuleert. Voor de HR-afdeling voer je met name taken voor de personeelsadministratie uit. Maar ook organiseer je diverse meetings en evenementen en verzorg je diverse attenties en traktaties. Tevens worden bezoekers door jou ontvangen.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde middelbare schoolopleiding (HAVO en/of Mbo-4). Je bent dienstverlenend ingesteld en daardoor kun je zowel goed samenwerken, als zelfstandig om het gewenste doel te bereiken. Je ziet werk liggen en pakt dit pro actief op. Op één dag heb je veel verschillende taken. Het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen die taken en om kunt gaan met ad-hoc situaties door prioriteiten te stellen. Je bent een vraagbaak voor medewerkers en daarom zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Verder heb je goede kennis van Microsoft Office en ben je computervaardig.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij dit mooie bedrijf betekent:

1. Alles goed geregeld.
2. Zelfstandig werk.
3. Een sociale en solide werkgever.
4. Alle mogelijkheid voor interne groei en ontwikkeling.
5. Familiebedrijf dat al ruim honderd bestaat.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent