Luba Uitzendbureau

Leerling operator

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Nijkerk
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat aan de slag als productiemedewerker. Jij zorgt ervoor dat de productielijnen volop kunnen blijven draaien. Meestal sta je aan het einde van de productielijn om alle kokers van de band af te halen zodat ze verder het logistieke proces in kunnen. Maar je bent ook bezig met het oplossen van (kleine) storingen, zoals papier dat afbreekt, jij zorgt er dan voor dat de machine zo snel mogelijk weer kan draaien. Je werkt in een 2-ploegendienst: de ene week begin je om 05:00 uur, maar de week erna kan je uitslapen, want dan begin je om 12:45 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat maakt kartonnen kokers; de koker waar plakband omheen zit of bijvoorbeeld aluminiumfolie. De locatie in Nijkerk is één van de dertig bedrijven die verspreid zitten over zestien verschillende landen. Er heerst een goede werksfeer; tijd voor een grapje is zeker mogelijk tussen het harde werken door!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau