Luba Uitzendbureau

Industrieel medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Assendelft
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als handsorteerder werk je op de installatie in een team van ongeveer zes man. Je bent hoofdzakelijk bezig met het sorteren van de verschillende metalen en het schoonmaken. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het sorteren van diverse mineralen/grondstoffen zoals aluminium, rvs en koper. Ook ben je flexibel inzetbaar om andere werkzaamheden van collega's eventueel over te nemen indien het nodig is.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een Non- ferro Recovery bedrijf. Door middel van speciale zelfontwikkelde scheidingsinstallaties halen zij ferro en non- ferro metalen uit restafval. Hierdoor krijgen de teruggewonnen metalen een tweede leven en kan deze afvalstroom verder worden opgewerkt tot hoogwaardige grondstof. Hiermee zijn zij de verbindende schakel tussen de verwerking van afval, verantwoorde recycling en leverancier van hoogwaardige grondstoffen

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau