Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Zoeterwoude
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij kan de redding worden voor dit bedrijf wat in de zomerperiode wel wat hulp kan gebruiken in het magazijn. Als fulltime magazijnmedewerker ga jij de komende twee maanden - of als je wilt langer - in dit gezellige bedrijf met een klein magazijn aan de slag om alle orders op tijd te kunnen leveren. Op basis van verschillende projecten hebben klanten van dit technische bedrijf specifieke vraag naar mechanische producten en onderdelen die gebruikt kunnen gaan worden in aandrijfsystemen in de industrie. Jij hebt geen technische kennis nodig, maar let wel goed op en bent secuur in het picken van orders die op je orderlijst staan. Je leert snel je weg kennen en verwerkt binnenkomende producten in het magazijn. Daarnaast help je de magazijnchef met zijn prioriteiten en springt in de bus naar de klant als er een order met spoed weggebracht moet worden. Het gaat dus echt om een veelzijdige functie waarbij het belangrijk is dat je snel zelf werk ziet liggen, van aanpakken weet en er energie van krijgt om het bedrijf uit de brand te helpen.

Over het bedrijf

Een jong dynamisch bedrijf dat pneumatische en hydraulische aandrijvingen ontwerpt en fabriceert (t/m 2 meter in doorsnee). In het bedrijf wordt er hard gewerkt, maar er heerst ook een gezellige sfeer!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau