Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker - vakantiekracht

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Hoofddorp
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Een leuk bedrijf in Hoofddorp is hard op zoek naar hulpkrachten voor tijdens de zomerperiode. Wil jij van de zomer je handen uit de mouwen steken en komen te werken in een groot magazijn dan is dit zeker iets voor jou. In het magazijn is genoeg te doen, je mag helpen bij allerlei verschillende klusjes. Je mag containers helpen in- en uitladen, je mag orders sealen, maar ook het magazijn netjes houden behoord tot een van je taken Het maakt niet uit of je 3 of 5 dagen per week beschikbaar bent. Het is een super leuk bedrijf, waar een hele goede onderlinge sfeer hangt. Mocht je na de zomer het zo leuk vinden dat je bij het bedrijf wil blijven werken dan is dat zeker mogelijk.

De werktijden zijn van ma/vr van 8:30 tot 17:30.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een gespecialiseerd in de koeltechniek. Jullie leveren klimaatoplossingen in landen over de hele wereld. In het magazijn kom je te werken in een jong, klein en betrokken team. Hierbij staat hard werken en een goede sfeer hoog in het vaandel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau