Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als orderpicker heb jij een belangrijke verantwoordelijkheid in het logistieke proces. Het is jou taak om orders te picken met een hef- en reachtruck. Door jou werkervaring met de heftruck en/of reachtruck is dit voor jou geen enkel probleem. Het is iniedergeval belangrijk dat je één van deze certificaten hebt om aan de slag te gaan. Mocht jij graag een certificaat willen behalen, dan gaan wij dit samen met je regelen. Je werkdag begint om 07:00 in Vlaardingen. Uiteraard begint ook hier de dag met een heerlijke bak koffie. Samen met je collega's, die in toekomst wellicht ook vrienden kunnen worden zorg je dat alles soepel verloopt in het magazijn. Wat een leuke bijkomstigheid is, is dat het binnen dit bedrijf heerlijk ruikt! Het ruikt hier naar spijs en noten, hoe lekker is dat? Ben jij een teamplayer, fysiek fit en heb je zin om lekker aan de slag te gaan? Dan sluit deze baan zeker bij je aan. Niet geheel onbelangrijk is dat je na een halfjaar trouwe dienst wordt overgenomen door het bedrijf! Zekerheid dus.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al 175 jaar toeleverancier van bakkerijartikelen. Je komt te werken in een groeiend familiebedrijf op de locatie in Vlaardingen. Op de locatie werken ongeveer 80 medewerkers met de Rotterdamse mentaliteit. Deze Rotterdamse mentaliteit zie je terug in het team waar je in terecht komt. Naast 'niet lullen maar poetsen', heerst er ook de Rotterdamse gezelligheid op de werkvloer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau