Luba Uitzendbureau

Accountmanager binnendienst (junior)

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze veelzijdige functie ga je in de AGF branche aan de slag in een commerciŽle binnendienstfunctie. Jouw takenpakket is uiteenlopend en afhankelijk van jouw ervaring, ontwikkeling en wensen. In hoofdlijnen ben jij verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van klantrelaties en een goed verloop van de bestellingen. Zo stem je volumes af, informeer je over prijzen, communiceer je met collega's over het logistieke proces en verzorg je bijkomende administratie. Als je ingewerkt bent dan ga je actief nieuwe relaties aan waarbij je op de langere termijn ook zou kunnen denken aan internationale klantbezoeken. Hoe gaaf is dat? Doordat het gaat om een een kleine organisatie met korte lijnen is jouw functie super veelzijdig en geen dag hetzelfde.

Voor deze functie staan wij open voor zowel een starter als kandidaten met relevante ervaring binnen de AGF. Je gaat fulltime aan de slag en er wordt regelmatig iets overgewerkt. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag. Vanwege een verhuizing zal je in eerste instantie vanuit Vlaardingen werken en vanaf +/- medio volgend jaar vanuit Barendrecht.

Wat wij bieden

  • Een dynamische functie die enigszins te vormen is naar jouw wensen
  • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Mogelijkheid tot overname door de werkgever / uitzicht op vaste dienst
  • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambitie

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
  • In verband met internationale contacten beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, (Spaans is ook mooi meegenomen)
  • In verband met een geplande verhuizing kun je zowel in Vlaardingen werken (in het begin) als in Barendrecht (vanaf +/- medio 2022)
  • Je bent proactief, commercieel gedreven en leergierig

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is als internationaal distributeur actief in de AGF branche. Vanuit het verkoopkantoor in Vlaardingen wordt fruit van productielocaties over de hele wereld verkocht aan retailers in heel Europa. Je komt hier te werken met zo'n 10-15 gemotiveerde collega's. Binnen deze organisatie is mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau